Φωτογραφίζοντας με το κλικ της καρδιάς

Τίτλος Εργαστηρίου: Φωτογραφίζοντας με το κλικ της καρδιάς

Περιγραφή Εργαστηρίου: Βιωματικό, φωτογραφικό εργαστήριο

Εμψυχώτρια: Μάρω Κουρή | Φωτορεπόρτερ | Photo Coach

Διάρκεια: 16 ώρες

 

Αναλυτικά:

Ημερομηνία: 25,26,27 Οκτωβρίου 2019

  • Παρασκευή 25/10/2019: 7-9,30 εισήγηση (2 ½ ώρες)
  • Σάββατο 26/10/2019: 8:00-5:00 μ.μ,.
    Συνεχίζουν το απόγευμα φωτογράφιση. Συναντιόμαστε 21:00-22:00 (10 ώρες)
  • Κυριακή 27/10/2019: (Πρωί μόνοι edit)
    3:00-6:30 μ.μ.: edit, αναστοχασμός, αξιολόγηση, δημιουργία ομαδικού πορτφόλιο, παραγωγή του φωτογραφικού αποστάγματος της ομάδας

Τόπος: Xανιά

Απευθύνεται: Σε ομάδα 15 ατόμων

Βιογραφικό Εμψυχωτή

Η Mάρω Κουρή εργάζεται ως ελεύθερη φωτορεπόρτερ εστιάζοντας στις ευάλωτες, καταπιεσμένες ομάδες ανθρώπων του κόσμου. Οι αποστολές της στην Αφρική, στην Ιαπωνία, Κίνα, Ασία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Ευρώπη έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή έντυπα και μέσα ενημέρωσης όπως το National Geographic, Journal du Dimanche, Vice, Huffington Post, BBC, CNN, Der Spiegel, Protagon.gr, Kαθημερινή.

Ανάμεσα στις βραβεύσεις της, ξεχωρίζει ο έπαινος της Unesco, το 2003 στο Μεσογειακό Φόρουμ Τέχνης στο Μπεϊρούτ, για την έκθεση Φωτογραφίας «Γυναίκες του κόσμου». Το 2009 κέρδισε το 1ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Φωτορεπορτάζ Scoop στην Γαλλία με το ρεπορτάζ «Αλμπίνοι της Τανζανίας» και το 2014 το χρυσό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό PX3 με την φωτογραφική έρευνα στην ελληνική κρίση με τίτλο «Σπαραγμός». Το 2010 μία φωτογραφία της από τα γεγονότα στο Σύνταγμα, τιμήθηκε ως Φωτογραφία της χρονιάς από το διαδικτυακό έντυπο LIFE και το 2016 τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο ND για το ρεπορτάζ της “Η οδύσσεια των προσφύγων” όπου ακολούθησε τους πρόσφυγες φωτογραφίζοντας τους από το Αιγαίο πέλαγος ως το Βερολίνο.

Ως Photo coach σήμερα διευκολύνει τους ανθρώπους να έρθουν κοντά στον εαυτό τους μέσω των βιωματικών εργαστηρίων “Φωτογραφίζοντας με το κλικ της καρδιάς μας” σε τόπους και θέματα εμνευστικά όπως οι “ξεχασμένες φυλές της Αιθιοπίας”, “η σούφικη γιορτή της συγχώρεσης στην όαση Σίουα”, το “Σαφάρι στην Τανζανία”, η “Πολυπολισμικότητα της οδού Αχαρνών”, το “Πάσχα στη Μάνη”, το “Ομάν”.

Βρίσκει σημαντικό το να έρχονται σε επαφή με τον εαυτό τους για το δέσιμο της ομάδας άνθρωποι των επιχειρήσεων μέσα από τη διεργασία του βιωματικού εργαστηρίου, όπου οι συμμετέχοντες συναντούν την εσωτερική τους έμπνευση και δημιουργικότητα για να συνδεθούν πιο αυθεντικά με τα μέλη της ομάδας και με υψηλότερες επιδόσεις και χαρά στην εργασία τους.

Έχουν αποκαλέσει τη Μάρω «φωτογράφο της καρδιάς» διότι ξεκλειδώνει τις καρδιές και συνδέει τον νου με την καρδιά. Κάνει κλικ η καρδιά και τη στιγμή που νιώθει το συναίσθημα πατάς το κουμπί της κάμερας κάνοντας το κλικ της καρδιάς, τη φωτογραφία, πλημμυρίζοντας από ευγνωμοσύνη.

Πρόσφατα τιμήθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Oμιλία της στο TedX: https://www.youtube.com/watch?v=8Sp2kmuXYMs&t=75s και στο 29ο Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ (Εταιρία Ανωτάτων Στελέχων Επιχειρήσεων) 5/5/2018:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=161&v=crN8pPkoGmo.

Πρόσφατη συνέντευξη στο protagon.gr https://www.protagon.gr/themata/taksidevontas-kai-fwtografizontas-me-ti-marw-44341877000

 

E-mail: [email protected]

Τηλ.: 6977296831 (WhatsApp, Viber)

https://www.facebook.com/MaroKouriPhoto/

Instagram: maro_kouri

www.youtube.com/marokouri

  • Τα master class και τα εργαστήρια μπορούν να δεχτούν συγκεκριμένο αριθμών ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την δήλωση συμμετοχής.
  • Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης
  • Το εργαστήρι έχει οικονομική συμμετοχή 30 ευρώ

 

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ!

TOP