Υποστηρίξτε μας!

Σημαντικό μέρος της δυναμικής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) και της εκπαιδευτικής δράσης cineΜαθήματα αποτελεί και το μοντέλο χρηματοδότησης τους. Από την πρώτη στιγμή που σχεδιάστηκαν οι δράσεις πιστέψαμε σε ένα πολυσυμμετοχικό σχήμα οικονομικής στήριξης τους. Η Πολιτεία, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτες Χορηγοί και οι Φίλοι του Κινηματογράφου και της Οπτικοακουστικής Παιδείας, οι φίλοι μας.

Ένα μοντέλο χρηματοδότησης «από τα κάτω» ήταν και είναι αυτό που ταιριάζει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) και στην εκπαιδευτική δράσης cineΜαθήματα. Θεσμούς που – πέραν των άλλων - στηρίζονται στον εθελοντισμό και στην προσφορά.

Σε αυτό το σχήμα μας είσαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.

ΤΡΟΠΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

1. Paypal

Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας με οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε ξεκινώντας από το 1€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πατώντας το παρακάτω κουμπί DONATE να μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών του Paypal και να πληκρολογίσετε το ποσό που επιθυμείτε να δωρήσετε.


2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5758-014404-226

BIC: PIRBGRAA

IBAN: GR45 0172 7580 0057 5801 4404 226

Μην ξεχάσετε να σημειώσετε το όνομα και την διεύθυνση μας και ένα αντί-δώρο του Φεστιβάλ θα γίνει δικό σου!

Σε ευχαριστούμε που στηρίζεις το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) και στην εκπαιδευτική δράσης cineΜαθήματα.

Σε ευχαριστούμε που συμβάλεις για την ενίσχυσης μιας δράσης πολιτισμού, εκπαίδευσης και τοπικής ανάπτυξης!

TOP