Εργαστήρια και Masterclasses για Ενήλικες 8ο CFF

 

 

 

 

 • «Πορείες λαβυρίνθου»
  Εμψυχώτριες: Άννα Νεμπαυλάκη, εκπαιδευτικός, Σοφία Μαρία Ξενάκη, εικαστικός και performer, Μαρία Δρακάκη, εκπαιδευτικός
  Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, Ώρα: 16:30-18:00
  Σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων

 

 • «O Ηθοποιός στον Κινηματογράφο»
  Μια συζήτηση με την Ηθοποιό, Πρέσβειρα πολιτισμού της Κρήτης, Director NYC Greek Film Festival Μαρία Τζομπανάκη
  Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, Ώρα: 16:00-18:00

 

 

 • «ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
  Εμψυχωτές: Μαρία Δρακάκη και Αριστόκριτος Τομαζινάκης, εκπαιδευτικοί
  Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, Ώρα: 14.30-16:00
  Σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων

Δείτε αναλυτικά τις περιγραφές των εργαστήριων πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο και δηλώστε συμμετοχή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο site μας. Πατήστε εδώ.

Οι Δηλώσεις κλείνουν όταν συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων και το αργότερο 2 μέρες πριν από την πραγματοποίηση του εργαστηρίου.

 

COVID-19 Υγειονομικοί Κανόνες Προστασίας

Για όλες τις δράσεις του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων λαμβάνουμε όλα τα παρακάτω μέτρα για να απολαύσουμε την Γιορτή του Κινηματογράφου ΑΣΦΑΛΩΣ.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
Παρακαλούμε να προσέρχεστε το αργότερο 20΄πριν από την προγραμματισμένη δράση που θέλετε να παρακολουθήσετε ή να συμμετάσχετε (προβολή, εργαστήρι, παρουσίαση, κ.α.)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να τηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας κατά την παρουσία σας στους χώρους του Φεστιβάλ. Ακολουθείστε την σχετική σήμανση.

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο για τους συνεργάτες του Φεστιβάλ όσο και για το κοινό στις σειρές αναμονής (είσοδος, ‘έξοδος, τουαλέτες., κ.α) αλλά καθ΄όλη την διάρκεια των προβολών καθώς και την συμμετοχή σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή δράση στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ
Κατά την είσοδο σας στην εξωτερική είσοδο του Πνευματικού κέντρου και για είσοδο σας στους εσωτερικούς χώρους θα είναι υποχρεωτική η θερμομέτρηση. Συνεργάτες του Φεστιβάλ θα ελέγχουν τη θερμοκρασία σας και αν είναι άνω των 37,2 βαθμών κελσίου, για λόγους ασφαλείας, δεν θα σας επιτρέπεται η είσοδος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
Συνεργάτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευθύνη για την είσοδο σας στην αίθουσα και την κίνηση σας στους χώρους μέχρι και να βρεθείτε στην θέση σας.
Μετά την έναρξη της προβολής ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος στην αίθουσα.

ΘΕΣΕΙΣ
Οι θέσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν φέρουν σχετική σήμανση την οποία παρακαλούμε να σεβαστείτε απόλυτα.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
Κατά την διάρκεια των προβολών ΔΕΝ θα πραγματοποιείται διάλειμμα.

ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Αν κατά την διάρκεια προβολής χρειαστεί να μετακινηθείτε θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικά ταξιθέτη / τρια σηκώνοντας το χέρι σας. Ο/Η συνεργάτης μας θα σας δώσει σχετικές οδηγίες.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Μετά από κάθε προβολή και αφού ολοκληρωθούν οι τίτλοι της ταινίας η έξοδος σας από την αίθουσα θα πραγματοποιείται ανά σειρά και με τις οδηγίες των ταξιθετών/ τριων.

TOP