Ίσκιωμα

Ίσκιωμα

Σκηνοθεσία: Κώστας Γεραμπίνης
Σενάριο: Δημοσθένης Παπαμάρκος, Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μιχάλης Παλαιοδήμος
Μοντάζ: Χρήστος Γιαννακόπουλος
Μουσική: Λέανδρος Ντούνης
Παραγωγή: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος, Faliro House Productions
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 15’
Έτος Παραγωγής: 2020
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά

Ηθοποιοί:

Μαρία Σκουλά, Γιώργος Κισσανδράκης, Κίμων Κουρής

Περίληψη:

Ένας κτηνίατρος καλείται σε απομονωμένο αγρόκτημα της ελληνικής επαρχίας για να εξετάσει τον μυστηριώδη θάνατο ενός κριαριού. Μετά την προσεκτική εξέταση του ζώου ενημερώνει, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος πως τα ζώα του θα πρέπει να θανατωθούν, αφού η ασθένεια φαίνεται να είναι μολυσματική. Καθώς ο κτηνίατρος ετοιμάζεται να φύγει, μια δυνατή καταιγίδα τον αναγκάζει να περάσει τη νύχτα στο αγρόκτημα.

iskioma - 9 chania film festival
Kostas-Gerampinis - 9 chania film festival

Σκηνοθέτης:

Κώστας Γεραμπίνης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε το Master του στον κινηματογράφο από το London Film School. Έχει σκηνοθετήσει τις μικρού μήκους ταινίες «Παγόβουνο», «Αόρατος» και «Ίσκιωμα», οι οποίες έχουν προβληθεί και βραβευθεί σε διεθνή φεστιβάλ.

Σε στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται η μεγάλου μήκους ταινία «Πέντε Φόνοι Χωρίς Αιτία» και η αστυνομική σειρά «10 Σφαίρες», το πρώτο ελληνικό τηλεοπτικό project το οποίο πήρε μέρος σε διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα (MIDPOINT TV Launch 2017), σε διεθνές τηλεοπτικό market (MIPTV Canneseries In Development 2019), και το πρώτο που πήρε χρηματοδότηση ανάπτυξης από το πρόγραμμα Creative Europe Media. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής η νέα του μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Cleaner».

 

Δείτε επίσης

VIEW ALL -
TOP