Μέσα από το Τζάμι, Τρεις Πράξεις

Μέσα από το Τζάμι, Τρεις Πράξεις

Σκηνοθεσία: Χρήστος Μπάρμπας
Σενάριο: Χρήστος Μπάρμπας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μιχάλης Γεράνιος
Μοντάζ: Αλεξάνδρα Βερυκόκκου
Μουσική: Χρήστος Μπάρμπας
Παραγωγή: TIMELINE PRODUCTIONS
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 82'
Έτος Παραγωγής: 2021
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά

Περίληψη:

Την Άνοιξη του 2020, στη διάρκεια του πρώτου lockdown στην Ελλάδα, η διοίκηση και το προσωπικό ενός γηροκομείου στα βόρεια προάστια της Αθήνας, θέλοντας να αποκλείσουν την πιθανότητα μόλυνσης από τη νόσο Covid-19, αποφάσισαν να περάσουν την καραντίνα μέσα στη μονάδα.

mesa-apo-to-tzami-treis-praxeis p - 9 chania film festival
Christos-Barbas - 9 chania film festival

Σκηνοθέτης:

Χρήστος Μπάρμπας

Ο Χρήστος Μπάρμπας έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Σπούδασε Κινηματογράφο και Επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή στο D.E.R.C.A.V. (Paris III) και ήταν ειδικός συνεργάτης και σκηνοθέτης για το C.N.R.S. και το I.R.H.T στη Γαλλία.

Έχει δημιουργήσει οπτικοακουστικό περιεχόμενο για το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και για επιστημονικά ιδρύματα, όπως το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Υπολογιστών και το Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Η εκπομπή πολιτισμού «Pandemonium» (ΕΡΤ), το τηλεοπτικό πρόγραμμα «ελcultute.gr» (NET) καθώς και η τηλεοπτική σειρά μουσικών ντοκιμαντέρ «Οι Μουσικοί του Κόσμου» (EΡΤ) είναι υπό τη σκηνοθεσία του. Είναι ο σκηνοθέτης και παραγωγός της τηλεοπτικής εκπομπής «Ωραίοι ως Έλληνες» (ΕΡΤ).

Δείτε επίσης

VIEW ALL -
TOP