Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων συνεχίζει να έρχεται καθημερινά στο σπίτι με ένα κλικ!

CFF CINE CLUB

#μένουμε σπίτι #βλέπουμεταινίες #chaniafilmfestival

Μένουμε σπίτι, λοιπόν, αλλά κρατάμε επαφή με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τις δράσεις του. Τηρούμε κανόνες και οδηγίες και συναντιόμαστε σε δημιουργικά μονοπάτια.

Από την Πέμπτη 19 Μαρτίου ξεκινήσαμε και είμαστε μαζί καθημερινά στις 9 το βράδυ στην οnline κινηματογραφική λέσχη μας!

cffcineclub#μένουμεσπίτι #chaniafilmfestival.com

Ένα καθημερινό ραντεβού (9:00-9:30 μμ) με προβολή ταινιών μικρού μήκους από τη σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Youtube.
Μια λέσχη με μικρού μήκους ταινίες, ντοκιμαντέρ, μυθοπλασία, animation. Ταινίες για μικρούς και μεγάλους!
Ταινίες που δημιούργησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων καθώς και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων απ΄όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα, θα προβάλουμε ταινίες επαγγελματιών και ερασιτεχνών δημιουργών από την Ελλάδα και τον κόσμο. Ταινίες κλασικές αλλά και σύγχρονες. Ταινίες που μας παραχωρούν οι δημιουργοί και οι παραγωγοί τους στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

Η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Είστε μαζί μας κάθε βράδυ. Σκηνοθέτες, παραγωγοί, δημιουργοί που μας παραχωρούν ταινίες και φυσικά το σινεφίλ κοινό που μας στηρίζει.

Συνεχίζουμε λοιπόν και σύντομα με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σε online υποστήριξη.

Ραντεβού στις 9 κάθε βράδυ για μια ημίωρη προβολή επιλεγμένων ταινιών μικρού μήκους από τη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook και από το κανάλι του στο Youtube.

Συντονιστείτε!


https://www.facebook.com/chaniafilmfestival

https://www.instagram.com/chaniafilmfestival/

https://archive.chaniafilmfestival.com/