Πάμε για Μπύρες!

Πάμε για Μπύρες!

Σκηνοθεσία: Χάρης Γιουλάτος
Σενάριο: Χάρης Γιουλάτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Χρυσαφάκης
Μοντάζ: Ιωάννα Πογιαντζή
Μουσική: Νίκος Βογιατζάκης
Παραγωγή: Χάρης Γιουλάτος
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 20’
Έτος Παραγωγής: 2020
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά

Ηθοποιοί:

Βασίλης Κουκαλάνι, Αντώνης Ευθυμίου, Καίτη Λυμπεροπούλου, Σπύρος Κυριαζάτης, Οδυσσέας Περμέτι, Τραγουδόσαυρος, Δημήτρης Στρατόπουλος, Γιώργος ‘’κ.Πέρης’’ Περιβολάρης, Πάρης ‘’Σπάρτακος’’ Μητρόπουλος, Φίλιππος ‘’FBI’’ Συμεωνίδης, Άγγελος Γεωργαράκης, Ματουάλη Κουτουλάκη, Μυρτώ Τζιόλα, Χάρης Γιουλάτος, Αλέξανδρος Λόγγος, Χάρης Γεωργούσης

Περίληψη:

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε για το τι άνθρωπος είναι αυτός που βρίσκεται στο διπλανό διαμέρισμα. Ο ντελιβεράς έρχεται να μας το δείξει και να μας οδηγήσει παρέα με τις μπύρες του σε μία από τις δουλειές που συνήθως αναλαμβάνει.

pame-gia-mpyres - 9 chania film festival
Haris-Gioulatos - 9 chania film festival

O Χάρης Γιουλάτος γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι Πτυχιούχος ‘Certificate’ του τμήματος ‘Film & Television Studies’ στο New York College, καθώς και Πτυχιούχος ‘Bachelor Of Arts’ του τμήματος ‘Film Studies’ στο University Of Greenwich. Έχει επίσημες συμμετοχές σε φεστιβάλ ώς Σκηνοθέτης – Σεναριογράφος με αρκετές ταινίες.

Τον Μάρτιο του 2011 η μικρού μήκους ταινία του ‘Keep Dreaming’ απέσπασε το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ ‘Your Keep Walking Film’ στην Αθήνα, χαρίζοντάς του την υποτροφία για το τμήμα ‘Bachelor Of Arts’ του Πανεπιστημίου του Greenwich. Το 2013 η μικρού μήκους ταινία του ‘BUTTERFLY’ βραβεύεται ως καλύτερη ταινία στο φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου στην Λευκάδα, ενώ στο 2ο Φεστιβάλ Βαλκανικών ταινιών – Altcine, αποσπά το 3ο βραβείο κοινού. Το 2014 γίνεται αρθρογράφος στην Marathon Press (τοπική εφημερίδα Ν. Μάκρης – Μαραθώνα).Το 2015 σκηνοθετεί την τρίτη του παράσταση ‘Ανθρωποφύλακες’ βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Περικλή Κοροβέση γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία μέχρι και το 2016.

Το 2016 γράφει το πρώτο του κόμικ. Τα χρονικά του Δρακοφοίνικα: Νηφάλιος Νάνος σε συνεργασία με τον Comic Artist Γιάννη Ρουμπούλια, το οποίο εξαντλείται. Την ίδια χρονιά ξεκινάει να διδάσκει Σκηνοθεσία και Σενάριο στη σχολή Ορνεράκη, ενώ το 2017 σκηνοθετεί τη νέα του μικρού μήκους ταινία (Ντοκυμαντέρ) ‘Η Μέθοδος,’ η οποία κερδίζει, στο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας, το βραβείο καλύτερου Ντοκιμαντέρ. Το 2018 σκηνοθετεί το ντοκιμαντέρ 'Στη Σκιά των Βράχων' το οποίο κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Την ίδια χρονιά μπαίνει στο χώρο της διαφήμισης και μέχρι στιγμής σκηνοθετεί 10 Βίντεο.

Από το 2018 μέχρι το 2020 έχει αναλάβει το Σενάριο και Σκηνοθεσία 4 επεισοδίων της σειράς Ιστορίες Καθημερινών Ανθρώπων στο κανάλι της Βουλής και 4 επεισόδια με τις ίδιες ιδιότητες της σειράς Εις Αύριον τα Σπουδαία στο κανάλι της ΕΡΤ. Το 2020 γράφει τα δύο καινούρια του κόμικ. Τον Αειμάχο, πάλι σε συνεργασία με τον comic artist Γιάννη Ρουμπούλια και το κόμικ Η Ζωή των Ανθρώπων με τον comic artist Ιωσήφ Φαντέλ. Την ίδια χρονιά αναλαμβάνει Σενάριο, Παραγωγή και Σκηνοθεσία της νέας του ταινίας μικρού μήκους Πάμε για Μπύρες! που ήδη έχει 14 Επίσημες Συμμετοχές, 2 Βραβεία και 2 Τιμητικές Μνείες σε Ελληνικά και Ξένα Φεστιβάλ.

Ετοιμάζει την 1η του μεγάλου μήκους ταινία, βασισμένη στο βιβλίο του Περικλή Κοροβέση ''Ανθρωποφύλακες''.

 

 

Δείτε επίσης

VIEW ALL -
TOP