Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Περιγραφή Εργαστηρίου: Το Θεατρικό εργαστήριο ενηλίκων απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να έρθει σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου. Μέσα από πρωτότυπες δράσεις, οι συμμετέχοντες διασκεδάζουν, χαλαρώνουν, συνεργάζονται, δημιουργούν. Σημαντική είναι η συμβολή του εργαστηρίου στην αντιμετώπιση της συστολής των μαθητών ενώ μέσα από τις τεχνικές του ενδυναμώνονται η αναπνοή, η φωνή και το σώμα. Επιπλέον, οι μαθητές του εργαστηρίου μαθαίνουν τεχνικές συγκέντρωσης, και φυσικά γίνεται μέσω δράσεων εισαγωγή στην υποκριτική.

Εμψυχωτής: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας (Θεατρολόγος – Σκηνοθέτης)

Διάρκεια: 2 ώρες

Ώρα: 18:00 – 20:00.

Ημερομηνία: Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τόπος: Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Απευθύνεται: Σε ομάδα έως 20 ατόμων

Άλλες Πληροφορίες: Οι εκπαιδευόμενοι προσέρχονται με άνετο και ελαφρύ ρουχισμό, κι έχουν μαζί τους ένα δεύτερο ζευγάρι κάλτσες.

Βιογραφικό Εμψυχωτή

Ο Κωνσταντίνος Μπαμπίλας είναι δάσκαλος – θεατρολόγος (Απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου Θεσσαλονίκης), θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης. Έχει σκηνοθετήσει περισσότερες από 50 παραστάσεις με διάφορα σχήματα, έχει διατελέσει Καλλιτεχνικός Διευθυντής σε θεατρικούς οργανισμούς, διδάσκει σε θεατρικά εργαστήρια μαθητών και ενηλίκων εδώ και 25 χρόνια. Σήμερα είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής, σκηνοθέτης και δάσκαλος εργαστηρίων στον οργανισμό ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ και συνεργάτης εδώ και επτά χρόνια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, όπου διδάσκει στα εργαστήρια ενηλίκων. Έχει πραγματοποιήσει θεατρικά σεμινάρια σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

  • Τα master class και τα εργαστήρια μπορούν να δεχτούν συγκεκριμένο αριθμών ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την δήλωση συμμετοχής.
  • Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης

 

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ!

TOP