Εισιτήρια για το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Για να παρακολουθήσετε ταινία στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Χωρίς αυτό ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος σας στον χώρο

Πληροφορίες: 697 0651153

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

COVID-19 Υγειονομικοί Κανόνες Προστασίας

Για όλες τις δράσεις του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων λαμβάνουμε όλα τα παρακάτω μέτρα για να απολαύσουμε τη γιορτή του κινηματογράφου ΑΣΦΑΛΩΣ.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
Παρακαλούμε να προσέρχεστε το αργότερο 20΄πριν από την προγραμματισμένη δράση που θέλετε να παρακολουθήσετε ή να συμμετάσχετε (προβολή, εργαστήρι, παρουσίαση, κ.α.)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να τηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας κατά την παρουσία σας στους χώρους του Φεστιβάλ. Ακολουθείστε τη σχετική σήμανση.

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο για τους συνεργάτες του Φεστιβάλ όσο και για το κοινό στις σειρές αναμονής (είσοδος, έξοδος, τουαλέτες, κ.α) καθ΄όλη τη διάρκεια των προβολών καθώς και τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή δράση στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ
Κατά την είσοδό σας στην εξωτερική είσοδο του Πνευματικού Κέντρου και για την είσοδό σας στους εσωτερικούς χώρους θα είναι υποχρεωτική η θερμομέτρηση. Συνεργάτες του Φεστιβάλ θα ελέγχουν τη θερμοκρασία σας και αν είναι άνω των 37,2 βαθμών κελσίου, για λόγους ασφαλείας, δεν θα σας επιτρέπεται η είσοδος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
Συνεργάτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευθύνη για την είσοδό σας στην αίθουσα και την κίνησή σας στους χώρους μέχρι και να βρεθείτε στη θέση σας.
Μετά την έναρξη της προβολής ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος στην αίθουσα.

ΘΕΣΕΙΣ
Οι θέσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν φέρουν σχετική σήμανση την οποία παρακαλούμε να σεβαστείτε απόλυτα.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
Κατά τη διάρκεια των προβολών ΔΕΝ θα πραγματοποιείται διάλειμμα.

ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Αν κατά τη διάρκεια προβολής χρειαστεί να μετακινηθείτε θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικά ταξιθέτη/τρια σηκώνοντας το χέρι σας. Ο/Η συνεργάτης μας θα σας δώσει σχετικές οδηγίες.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Μετά από κάθε προβολή και αφού ολοκληρωθούν οι τίτλοι της ταινίας η έξοδός σας από την αίθουσα θα πραγματοποιείται ανά σειρά και με τις οδηγίες των ταξιθετών/τριων.

TOP