Το Σωσίβιο

Το Σωσίβιο

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παναγιωταράκος
Σενάριο: Γιάννης Παναγιωταράκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξανδρος Ιωαννίδης
Μοντάζ: Γιάννης Παναγιωταράκος
Μουσική: Θοδωρής Κουέλης
Παραγωγή: Massive Productions
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 83'
Έτος Παραγωγής: 2020
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά

Ηθοποιοί:

Χρήστος Μουστάκας, Δημήτρης Πιατάς, Παναγιώτης Κόκκορης, Άννα Ψαρρά, Κατερίνα Στανίση, Βιβή Μπάρμπη

Περίληψη:

Ένας νέος και φιλόδοξος καταστηματάρχης στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται να έχει βλέψεις και όνειρα για μια πλούσια ζωή. Όμως όλες του οι προσπάθειες και τα όνειρα διακυβεύονται από την οικονομική κρίση που έρχεται.

to-sosivio p - 9 chania film festival
Giannis-Panagiotarakos - 9 chania film festival

Σκηνοθέτης:

Γιάννης Παναγιωταράκος

Ο Γιάννης Παναγιωταράκος γεννήθηκε και ζει στη Δραπετσώνα. Σπούδασε σκηνοθεσία στις Σχολές κινηματογράφου «Σταυράκου», στην Αθήνα. Για περίπου πάνω από δυο δεκαετίες σε Τηλεοπτικά κανάλια. Υπήρξε συνιδρυτής της “Reality”, μιας επιτυχούς επιχείρησης στον τομέα του ραδιοφώνου , του Video, της διαφήμισης , post-production και του διαδικτύου.

Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη και κινηματογραφιστής σε πολλά ντοκιμαντέρ , μουσικά video-clips και διαφημίσεις. Έχει συμμετέχει και στην δημιουργίας τηλεοπτικών σποτ και προγραμμάτων για λογαριασμό μεγάλων εταιριών και την εκκλησιά της Ελλάδος. Στα έργα του περιλαμβάνονται εθνογραφικές ταινίες , ντοκιμαντέρ για μειονοτικές κοινότητες της Μέσης Ανατολής (Ιρανικό Yaresan, Naqab Bedouin, Mandaeans Interculturalists, κλπ.) που έχουν παρουσιασθεί σε φεστιβάλ και προβολές στην Αθήνα, τη Ρώμη, τη Νέα Υόρκη, το Dennison Ohio, το Exeter UK, το Εδιμβούργο, την Κωνσταντινούπολη, τη Ντόχα Κατάρ και τη Σεβίλλη. “Tο σωσίβιο” μέχρι και τώρα η ταινία έχει αποσπάσει πάνω 15 διεθνή βραβεία.

 

Δείτε επίσης

VIEW ALL -
TOP